קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית פינטו מטוגנת עם צ'יפוטלה

שעועית פינטו מטוגנת עם צ'יפוטלה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שעועית פינטו מבושלת עם שמנת חמוצה צ'יפוטלה, המבורגר Cemita עם שעועית מטוגנת, מיונז Chipotle, אבוקדו, וגבינת Oaxacan, ו הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ.

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 7 דקות או עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים שעועית פינטו ומרכיבים הנותרים; מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה