קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית פינטו מטוגנת עם צ'יפוטלה

שעועית פינטו מטוגנת עם צ'יפוטלה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שעועית פינטו מבושלת עם שמנת חמוצה צ'יפוטלה, המבורגר Cemita עם שעועית מטוגנת, מיונז Chipotle, אבוקדו, וגבינת Oaxacan, ו הסיר הטוב ביותר של שעועית אי פעם-שעועית בסגנון ביתי W / אפשרות סיר לחץ.

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 7 דקות או עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים שעועית פינטו ומרכיבים הנותרים; מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית פינטושעועית פינטו
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה