שעועית פלאג'לה צרפתית
שעועית Flageolet הצרפתית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 196 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, שעועית פלאג'לט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות נסו שעועית ירוקה, שעועית Flageolet עם רוזמרין ותימין, ו שעועית Flageolet עם שומר טרי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בלילה לפני הבישול, מניחים את השעועית בקערה גדולה ומכסים אותם במים על ידי 1 אינץ'. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
למחרת, מחממים את התנור ל 300 מעלות.
מסננים את השעועית, שוטפים היטב, ומנקזים שוב. בעציץ גדול אטום כמו לה קרוסט, מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד בינונית-נמוכה, מוסיפים את הבייקון ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות, עד שהבייקון מתחיל להשחים.
מוסיף את הבצל, שומר, וגזר ומבשלים במשך 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתחילים לרכך אבל לא השחמה.
מוסיפים את השום והטחון למשך 1 עד 2 דקות נוספות.
מוסיפים את flageolets לסיר ומערבבים את המרק, עלי דפנה, רוזמרין. (אל תתפתו להוסיף מלח! השעועית תהיה קשה.)
להוסיף 2 כוסות מים, אשר צריך רק לכסות את השעועית, ולהביא לרתיחה על התנור. מכסים את הסיר בחוזקה ואופים בתנור במשך 45 דקות.
הסר את המכסה, מערבבים ב 1 כף מלח 1 כפית פלפל, ולהחזיר את הסיר לתנור ללא המכסה. להעלות את הטמפרטורה ל 350 מעלות ואופים במשך 30 עד 45 דקות יותר. השעועית תהיה מאוד רכה ויהיה רק קצת נוזל בתחתית המחבת. (אם השעועית יבשה, להוסיף קצת יותר מים.) Discard the bay leaves and rosemary. טעם לתבלינים ומגישים חם.