שעועית פקאן גבינה כחולה ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שעועית פקאן גבינה כחולה ירוקה. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 168 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינה, חמאה, חצאי פקאן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פקאן, בייקון ושעועית ירוקה גבינה כחולה, שעועית ירוקה גבינה כחולה, ו גבינה כחולה-שעועית ירוקה אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מניחים שעועית במים 1 אינץ'.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 8 עד 10 דקות או עד שעועית הם פריך במכרז; לנקז.
מניחים בקערה הגשה; לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, לבשל פקאן מעל חום בינוני 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד האגוזים מתחילים חום, ואז ערבוב כל הזמן עד האגוזים הם חום זהוב קלוי.
מקום בקערה קטנה; מילואים.
באותו סיר 1 ליטר, להמס חמאה על אש נמוכה.
חום, ערבוב כל הזמן על 6 דקות או עד חמאה הוא חום זהוב. (לאחר שהחמאה מתחילה להשחים, היא מחממת מהר מאוד ויכולה בטלן, כך להשתמש בחום נמוך ולצפות בזהירות.) מיד להסיר מהחום.
לשפוך על שעועית; לזרוק למעיל.
מפזרים גבינה ופקאנים שמורים.