שעועית צ'אקוואגון
עגלת שעועית לוקח מסביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 318 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, בצל, קטשופ וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך אדיר של 33%. מתכונים דומים: שעועית צ'אקוואגון, שעועית צ'אקוואגון, ו תבשיל צ'אקוואגון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים סיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים בייקון ובצל בסיר עד שהבצל רך, 7 עד 10 דקות; מוסיפים קטשופ, חרדל יבש, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, רוטב פלפל חריף, מלח ופלפל שחור.
מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תערובת שעועית על רתיחה עד שהיא חמה, כ -10 דקות; יוצקים לכלי קדירה גדול.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע על גבי, 10 עד 15 דקות.