שעועית צ'ילי של אמא
המתכון של אמא שעועית צ'ילי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. 203 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל חלפיניו, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו וידאו: אורז ושעועית פורטוריקנית אותנטיים של אמא, מטבל צ'ילי - שימורי tamales, שעועית צ' ילי, רוטל ועוד לעשות לטבול טעם, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
1 להתחיל עם שעועית פינטו. (אם משתמשים בשעועית משומרת, לשטוף אותם לדלג לשלב 2.)
שים את השעועית לתוך סיר גדול לכסות עם לפחות 3 אינץ ' של מים (כ 3 ליטרים של מים). מביאים לרתיחה ולהוריד את החום לרתיחה. מבשלים, מכוסה, במשך כ 2 1/2 שעות או עד שעועית מכרז. דרך אגב, אמא שלי משתמשת בסיר לחץ כדי לבשל שעועית פינטו. כדי לבשל שעועית עם סיר לחץ, לבשל לא יותר מ 2 כוסות של שעועית בסיר לחץ 4 ליטר, עם המים הוסיף עד שהוא מגיע לקו המילוי המצוין על הקיבולת של סיר הלחץ. מבשלים את השעועית במשך 35 דקות עם 15 קילו של לחץ וחום נמוך. לאחר 35 דקות, לאפשר את סיר הלחץ להתקרר לחלוטין. ודא כי סיר הלחץ התקרר לחלוטין לפני הפתיחה, ואם יש התנגדות בעת הפתיחה, לא לפתוח אותו. בצע את ההוראות עבור המותג הספציפי שלך של סיר לחץ. (ראה עצות בטיחות על תנורי לחץ.) 2 בעוד השעועית מבשלים את האורז על פי ההוראות על חבילת האורז.
מוסיפים כף חמאה לאורז בזמן שהוא מבשל לטעם.3 במחבת גדולה, בצל מטוגן ושום ב 2 כפות שמן זית עד שקוף על חום גבוה בינוני. להעביר את הבצל לצד אחד של המחבת, להפוך את החום גבוה, חום את הבשר מן הבצל באותו מחבת. (אם אין לך מחבת גדולה מספיק, להשתמש בשני מחבת קטנה נפרדת עבור בצל ובשר.)
מוסיפים אבקת צ ' ילי לבשר כפי שהוא בישול. התחל עם כף אחת, ולהוסיף יותר לפי הצורך לפי הטעם. מערבבים את הבצל והשום.
מוסיפים פלפל חלפיניו פרוס.
להוסיף 1 כפית סוכר כדי לנטרל את החומציות של העגבניות. 4 ברגע שהשעועית מבושלת, לנקז אותם.
מוסיפים את השעועית לבשר ובצל, מוסיפים עוד כפית מלח לשעועית כשהם נכנסים. מבשלים במשך 5-10 דקות, טעימות והוספת מלח יותר במידת הצורך. מערבבים עלי כוסברה ממש לפני ההגשה, או מפזרים על גבי.
מגישים מעל אורז או עם טורטיות תירס חמות.