שעועית קאובוי
- שזה לא ניתן לאילתור. נסו שעועית קאובוי, שעועית קאובוי, ו שעועית קאובוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השעועית בסיר גדול ומכסים עם כמה סנטימטרים של מים. משרים את השעועית בין לילה ואז מתנקזים. לחלופין, להביא סיר עם שעועית מכוסה 2 אינץ ' של מים לרתיחה, להסיר מהחום ולתת להשרות במשך שעה, ואז לנקז.
מחממים את שומן הבייקון ואת שמן הירקות בתנור הולנדי או בסיר כבד תחתית אחר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ואת sauté במשך 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שקוף רק מתחיל חום.
מוסיף את השום ו sauté עוד 1-2 דקות.
מוסיפים שעועית, חזיר למשכן מים, מלח, קפה בצל, מבשלים:
מוסיפים את השעועית המנוקזת לסיר עם הבצל.
מוסיפים את שוק החזיר, את המים, קצת מלח, ואת הקפה.
מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים בדרך זו במשך 50-60 דקות או יותר. (כמה שעועית עשויה להימשך זמן רב יותר לבשל, במיוחד אם הם מבוגרים. השעועית צריכה להיות אכילה, אבל עדיין קצת קשה (לא רך רגשני).
מוסיפים רוטב ברביקיו, מבשלים:
מוסיפים את רוטב ברביקיו ומערבבים לשלב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר מן hock מתחיל להפריד מן העצם, עד 2 שעות.
תבדוק כל דבר מפעם לפעם. אם השעועית מתחילה להישבר, משוך את שוק החזיר ופשיט את הבשר מהעצם.
החומצה מרוטב הברביקיו אמורה לעזור לשעועית לשמור על צורתה.
מוסיפים חלפיניו כבושים או טבסקו כדי לטעום קצת חום.
מגישים עם קצת גבינה מגוררת ובצל אדום קצוץ על גבי.