שעועית קלויה ארוכה עם חמאת עשבי תיבול
שעועית ארוכה קלויה עם חמאת עשבי תיבול יכול להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך קופסת מתכון. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 249 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פלפל, שעועית רגילה, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שעועית קלויה ארוכה עם חמאת עשבי תיבול, חציל חריף, שעועית ארוכה ועגבניות שרי עם בוטנים קלויים, ו שעועית סינית מזוגגת ארוכה (או שעועית ירוקה) (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מערבולת שום לקצוץ דק.
מוסיפים חמאה, חרדל, פטרוזיליה, מיץ לימון, מלח כשר ופלפל; מערבלים עד מעורבב היטב.
בינתיים, מרתיחים רבע שעועית בכל פעם בסיר גדול של מים עד בקושי רך, על 3 דקות. באמצעות מלקחיים, מיד להעביר שעועית למי קרח ולתת מגניב, ולאחר מכן להעביר מסננת לנקז.
מטאטא Preheat עם 1 rack 5 עד 6 ב. מחום ומדף אחר מתחתיו. שעועית כתם יבש, ולאחר מכן לארגן לאורכו ב 2 מחבתות אפייה rimmed. שעועית מנוקדת בכל מחבת עם רבע חמאה.
לבשל שעועית בתנור 1 דקה. לזרוק מעיל עם חמאה להחליף עמדות של מחבתות. מבשלים עד שעועית העליון הם שלפוחיות חום מנומר, 4 עד 9 דקות.
הסר את המחבת העליונה מהתנור, ואז לטגן את המחבת השנייה באותו אופן.
מעבירים שעועית למגש ומפזרים מלח ים גס.
מגישים עם שאר החמאה אם אתה רוצה.
הפוך קדימה: להכין מתכון דרך שלב 2; חמאת צינה שעועית אטום עד 1 יום.