זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. אם יש לכם מים, ציר עוף, עגבנייה רומא ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 77%, וזה די טוב. שעועית קנליני עם נקניק איטלקי בגריל, פרפלה עם נקניק, שעועית קנליני וקייל, ומרק קייל ונקניק עם שעועית קנליני דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה, יוצקים שעועית, מוסיפים מים לרמה של 3 סנטימטרים מעל שעועית ומשרים למשך 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה רומא, מגורעת וחצויה לשניים
2 חבילות (19 אונקיות, כל אחת) Johnsonville® Mild Italian Sauces
ציוד שתשתמש בו
(19 אונקיות, כל אחת) נקניקיות איטלקיות מתונות של Johnsonville®
2
לנקז.
3
מניחים שעועית בקומקום למרק או בתנור הולנדי; מוסיפים 7 כוסות מים, 5 עלי מרווה ועגבנייה. להביא לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים ללא מכסה במשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד שהשעועית כמעט רכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
תוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מסננים ושומרים שעועית; לזרוק נוזל, מרווה ועגבנייה. בסיר גדול מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
תוספות, אופציונלי
1/2 ענף רוזמרין
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים שום, שארית המרווה, בצל, גזר, סלרי, פתיתי פלפל אדום ומטגנים עד לריכוך.