שעועית שחורה Huevos Rancheros
כמה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. אם יש לך ביצים, שמן canolan, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. . עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. נסו שעועית שחורה Huevos Rancheros, Huevos Rancheros עם מחית שעועית שחורה, ו ביצים ברוטב שעועית שחורה עם צ'יפוטלה וסלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הסלסה, מערבבים את העגבניות, בצל ירוק, כוסברה, מיץ ליים, פלפל חלפיניו, שום טחון 1, ומלח לפי הטעם, יחד בקערה עד מעורבב היטב. כיסוי, ומקרר עד הצורך.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מניחים 1 כפית שמן קנולה במחבת, וחום על חום בינוני. מערבבים את השום, ומבשלים 1 דקה עד חום בהיר.
מערבבים את השעועית השחורה, מרק עוף וצ ' ילי; מבשלים עד שעועית מחוממים דרך, כ 5 דקות. כבה חום, וחמם.
מניחים ארבעה טורטיות על תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים את הגבינה באופן שווה על טורטיות. למעלה עם ארבעת טורטיות הנותרים. מכסים את גיליון האפייה בנייר אלומיניום.
אופים טורטיות בתנור שחומם מראש עד גבינה נמסה, על 5 דקות.
מניחים את הנותרים 1 כפית שמן קנולה במחבת, וחום על חום בינוני. לפצח ביצים למחבת, ולבשל כדי מוצקות הרצוי.
כדי להרכיב rancheros huevos, מקום מלא טורטיות על ארבע צלחות הגשה. מעל כל טורטייה עם תערובת שעועית שחורה, שכבה של סלסה, וביצה.