קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 16 דק.
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

שעועית שחורה ואורז של José

שעועית שחורה ואורז של José
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שעועית שחורה של חוזה & אורז. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 905 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. אם יש לך שאלוט, מטוגנים פלנטיין ומוג'ו, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו אורז ושעועית שחורה (סיר אורז), שעועית שחורה ואורז, ו שעועית שחורה ואורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שעועית בתנור הולנדי גדול; מוסיפים מים לעומק של 2 סנטימטרים מעל שעועית. מביאים לרתיחה. מרתיחים 1 דקה; לכסות, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
ניקוז.
3
מבשלים בייקון בתנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
הסר בייקון, ולנקז על מגבות נייר; מילואים טפטוף בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים בצל, 3 שיני שום, ופלפל פעמון אדום לטפטופים חמים; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים מרק, הבא 3 מרכיבים, שעועית; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 שעות או עד שעועית מכרז.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1
יוצקים שמן צמחי לעומק של 1 אינץ 'במחבת ברזל יצוק 10 אינץ'; חום 34
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מטגנים plantain 2 עד 3 דקות או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
3
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
הכן Mojo: מערבבים יחד 2 שיני שום ואת הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
5
מחממים 1/2 כוס שמן זית במחבת קטנה מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות; לטאטא לתוך תערובת מיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
7
הכן Sofrito: דופק 7 שיני שום ואת הבא 3 מרכיבים במעבד מזון עד קצוץ דק. תערובת שום סאוט ב 1 כף. שמן זית חם בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הוסף פפריקה והבא 3 מרכיבים; סאוט 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
9
כפית הרצוי כמות אורז מבושל חם על צלחות הגשה בודדות. למעלה כל אחד עם תערובת שעועית שחורה כוס 1 כף. סופריטו.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
10
טפטוף כל אחד עם 1 כף. מוג ' ו.
11
מפזרים בייקון וקוביות plantain.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים

מרכיבים

6פרוסותפרוסות בייקון עבות, חתוכות לקוביותפרוסות בייקון עבות, חתוכות לקוביות23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת8ריבס, קצוץ טרי או קפואשעועית שחורהשעועית שחורה2קילוגרםצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה8ריבס, קצוץ טרי או קפואאורז מבושל חםאורז מבושל חם454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת שעועית שחורה מיובשתחבילת שעועית שחורה מיובשת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון7שיני שוםשיני שום1פלפל ירוק, קצוץ גספלפל ירוק, קצוץ גס1(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון2(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1plantain, לחתוך לקוביות 1/2 אינץplantain, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואמטוגנים פלנטיין ומוג'ומטוגנים פלנטיין ומוג'ו1פלפל אדום, קצוץפלפל אדום, קצוץ2(חוֹרֶף)קצוצים פלפלים אדומים קלוייםקצוצים פלפלים אדומים קלויים11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)2שאלוט, קצוץ גסשאלוט, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2(חוֹרֶף)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחישמן צמחי1גדולבצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואSOFRITOSOFRITO