שעועית שחורה ובוריטוס ירקות
המתכון שעועית שחורה בוריטוס ירקות מוכן בסביבות 41 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 87 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך רוטב חם, מיץ ליים, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בוריטוס שעועית שחורה, בוריטוס שעועית שחורה, ו בוריטוס שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, כף חמה 2. שמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל, פלפלים ושום, מפזרים מלח ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות מתרככים, 6 עד 8 דקות.
מערבבים שעועית, כוסברה, מיץ ליים, רוטב חם, אם תרצה, ו 1 כף. שמן זית בקערה בינונית. טעם ותיבול במלח.
לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני. אחד בכל פעם, להוסיף טורטיות ולתת לבשל 1 עד 2 דקות כדי לרכך, מרפרף פעם אחת.
מורחים 1/4 של תערובת בצל (כ 1 כוס) לאורך מרכז כל טורטייה. למעלה עם תערובת שעועית (כ 1/2 כוס) ו 1/4 של גבינה. מקפלים בצדדים ומתגלגלים בחוזקה. חוזר.
חותכים בוריטוס לשניים ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.