שעועית שחורה-מרק עגבניות עם כוסברה-קרם ליים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מרק עוף פחות נתרן, כמון טחון, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: הטוב ביותר אי פעם מרק שעועית שחורה עם אורז כוסברה-ליים, מרק שעועית שחורה עם קרם כוסברה, ו כוסברה ליים שעועית שחורה טאקו קינואה.
הוראות
מבשלים בייקון בסיר גדול מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון עם כפית מחוררת, הזמנת 1 כפית טפטוף במחבת; להניח בייקון בצד.
מוסיפים בצל וסלרי למחבת; מבשלים 5 דקות או עד סלרי רך. מערבבים 3/4 כפית כמון, אבקת צ ' ילה, ושום; לבשל 1 דקה. מערבבים בבייקון, פלפל, שעועית, עגבניות ומרק; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מניחים חצי תערובת שעועית בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת שעועית נותרת; תהליך עד חלקה. תתחמם.
מערבבים שמנת חמוצה, נשאר 1/4 כפית כמון, כוסברה, רינד, ומיץ בקערה קטנה.