שעועית שחורה עוגות כרובית עם פיקו דה גאלו
מתאים ל-14 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, אורז, כרובית גודל ערך & שלושה רוטב גבינה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו שעועית שחורה בורגר עם אפרסק פיקו דה גאלו, טאקו שעועית שחורה פריך עם מנגו פיקו דה גאלו, ו מרק שעועית שחורה עם פיקו דה גאלו וצ'יפוטלה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל כרובית קפוא לפי ההוראות על התיק; שקית פתוחה 10 דקות מגניב. במעבד מזון, שעועית מקום, בצל ירוק, שום, מלח והכרובית. כיסוי; תהליך עד חלקה. מערבבים באורז וצ ' יפס טורטייה כתוש. תערובת צורה לתוך 14 קציצות, כל אחד על 1/2 אינץ 'עבה 3 אינץ' בקוטר, באמצעות תערובת שעועית 1/3 כוס לכל אחד. קציצות מעילים עם פירורי לחם. מקררים על 1 שעה כך התערובת מחזיקה יחד.
ב 12 אינץ ' מחבת, חום 2 כפות שמן על חום בינוני. מבשלים 4 קציצות בשמן 4 עד 6 דקות, פונה פעם אחת, עד חום זהוב בהיר. חזור עד שכל הקציצות מבושלות, הוספת שמן לפי הצורך.
מגישים קציצות עם פיקו דה גאלו ומטפטף עם קרם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.