שעורה ואספרגוס פילאף
פילאף שעורה ואספרגוס עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 424 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.29 דולר למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל, אספרגוס חניתות, שמן זרעי ענבים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פילאף שעורה ועניבת פרפר, פילאף שעורה, ו שעורה - אורז פילאף.
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית מוסיפים את השמן ומקפיצים את הבצל והשום עד שהם שקופים ורכים.
מוסיפים את השעורה ומערבבים יחד כך שעורה מקבל מצופה בשמן ומתחיל טוסט.
מנמיכים את האש ומוסיפים לאט את ציר הירקות מעט בכל פעם לשעורה הקלויה. מערבבים כל הזמן עד שכל הנוזלים שהוספת התאדו, ואז מוסיפים עוד. המשך לעשות זאת עד שכל המלאי נעשה שימוש. מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים את האספרגוס. מבשלים עד שהאספרגוס מבושל, בדרך כלל בסביבות 8 דקות. הערת קוק: לחלופין, תוכלו להלבין את האספרגוס תחילה במים רותחים, לפני הוספתו לשעורה המבושלת. זה יחסוך לך זמן אם אתה ממהר.
מערבבים פנימה את השמנת, הגבינה והחמאה ומתאימים את התיבול במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים לקערת הגשה ומקשטים בבזיליקום הקצוץ לפני ההגשה.