שעורה, ירקות קלויים, וסלט פטה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת פטה, קישואים, נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: סלט סלק קלוי עם שעורה, פטה ובצל אדום, סלט ברוקולי קלוי עם פטה, שעורה ורימון, ו קינואה & סלט פטה עם ירקות קלויים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להכין סלט, להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
תוסיף שעורה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 45 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
4
בואו לעמוד, מכוסה, 5 דקות. כף שעורה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים פלפלים וחצילים על מחבת אחת מצופה בריסוס בישול; מניחים קישואים ודלעת במחבת אחרת עם גליל ג ' לי מצופה בתרסיס בישול. ירקות מעיל עם תרסיס בישול; מפזרים 1/4 כפית מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
סכין קילוף
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים מחבת עם סקווש על מתלה העליון בתנור ומחבת עם חצילים על מתלה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד סקווש וקישואים במכרז.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר מחבת עם סקווש, ולהעביר מחבת עם חצילים למתלה העליון.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
אופים פלפלים וחצילים עוד 8 דקות או עד למכרז. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)