שעורה שחורה מתובלת אפריקאית עם אוקרן ועגבניות עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שן שום, מלח, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אוקרן ועגבניות בסגנון אפריקאי, אוקרן מתובל ועגבניות, ו בשר בקר מערב אפריקה, פלנטיין ונזיד במיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, מכסים את השעורה במים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד השעורה יש לפצל והוא רך אבל עדיין מעט לעיס, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את השעורה ומעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
3
מחק את הסיר וחמם 1 1/2 כפות השמן בו.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על חום מתון עד המיצים שלהם מתעבים, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הכמון, כוסברה, קינמון, קאיין וציפורן ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את השעורה ואת המים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הטעמים מעורבבים יפה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את במיה ומבשלים, פונים פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים, על 6 דקות. מתבלים את הבמיה במלח ומערבבים לתוך השעורה. מתבלים את השעורה במלח ומגישים חם.