שפמנון זול דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, ביצה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא משהו. צ'אודר שפמנון גביני, שפמנון קייג'ון, בדרך שלי., ו מרק שפמנון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים את הביצה יחד עם החלב בקערה בינונית. בקערה אחרת, מערבבים יחד את הגבינה, הקמח, המלח, הפלפל והפפריקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לטבול שפמנון בתערובת ביצה וחלב, ואז לדלות בתערובת הגבינה עד מצופה. מסדרים דגים בשכבה אחת בתחתית תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
רוטב חמוציות, להגשה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
יוצקים חמאה מומסת על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.