קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

שפמנון מושחר

שפמנון מושחר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שפמנון מושחר. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 122 גרם של שומן, וסך הכל 1253 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תיבול קריאולי, גרידת לימון, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח, לימונדה וקרח אוכמניות. כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו שפמנון מושחר, שפמנון מושחר, ו שפמנון מושחר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה, מוסיפים את החמאה, תבלינים קריאולים, גרידת לימון ומיץ, מלח ופלפל ומערבבים לשלב. מערבבים את העירית הקצוצה ומניחים בצד. החמאה יכולה להתבצע קדימה ומקוררת; להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
עיריתעירית
תבליניםתבלינים
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה ומתובלת היטב או מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. בשורה התחתונה של 9 על ידי 11 אינץ ' צלחת אפייה עם פרוסות לימון גוש חצי החמאה מתחם באופן שווה על הלימון.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמיםחמאה בטעמים
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
באופן שווה מעיל שני הצדדים של כל פילה דגים עם 1 כף תיבול קריאולית. עובדים בקבוצות במידת הצורך, מוסיפים את הפילה המנוסה למחבת החמה, ומבשלים 2 דקות בכל צד רק לטוסט ולשחום את התיבול. עם מרית, בזהירות למקם את הדגים הצרובים על גבי פרוסות לימון חמאה בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול קריאוליתיבול קריאולי
דגיםדגים
תיבולתיבול
לימוןלימון
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
6
אופים עד דגים מתפרק בקלות עם מזלג, 12 עד 15 דקות. מיד העליון כל פילה חם עם כפית של חמאה מורכבת; העברה צלחות מנות מחוממות ומקשטים עם כמה עירית טרי שלם חצה כמו x מעל כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמיםחמאה בטעמים
עירית טרייהעירית טרייה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.