אם יש לכם מיונז, מיץ לימון, פילה שפמנון שגדל בחווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שפמנון מטוגן בתנור, שפמנון מטוגן בתנור, ו שפמנון מטוגן בתנור.
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב היטב; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים מיונז, מיץ לימון, ורוטב חם, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
4
תערובת מיונז מברשת באופן שווה על שני הצדדים של פילה; לדלות בתערובת דגנים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
5
מניחים פילה על מדף של מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
6
אופים ב 450 במשך 18 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.