שפמנון מטוגן עם סרטן נהרות רוטב מוקרם דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה אחת מכילה 2261 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שום מגורען, קמח, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית נסו שפמנון מטוגן עם סרטנים ברוטב מוקרם, סרטנים Etouffee, שפמנון מטוגן, אורז, אספרגוס בגריל ולחם תירס, ו סרטנים חלפיניו גבינה Cornbread עם סרטנים Etouffee (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרוטב: במחבת כבדה עם תחתית מעל חום בינוני, להמיס את החמאה ולטגן את הבצל, פלפלים ושום עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את הקמח ומערבבים עד רביכה בלונדינית מושגת, על 2 דקות. מערבבים בסוכר, בסיס עוף, בסיס סרטנים, שום מגורען, בזיליקום, פלפל שחור, פלפל קאיין וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.