קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות78
מגזין

שפמנון מטוגן עם סרטנים ברוטב מוקרם

שפמנון מטוגן עם סרטנים ברוטב מוקרם
שפמנון מטוגן עם סרטן נהרות רוטב מוקרם דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה אחת מכילה 2261 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שום מגורען, קמח, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית נסו שפמנון מטוגן עם סרטנים ברוטב מוקרם, סרטנים Etouffee, שפמנון מטוגן, אורז, אספרגוס בגריל ולחם תירס, ו סרטנים חלפיניו גבינה Cornbread עם סרטנים Etouffee (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרוטב: במחבת כבדה עם תחתית מעל חום בינוני, להמיס את החמאה ולטגן את הבצל, פלפלים ושום עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את הקמח ומערבבים עד רביכה בלונדינית מושגת, על 2 דקות. מערבבים בסוכר, בסיס עוף, בסיס סרטנים, שום מגורען, בזיליקום, פלפל שחור, פלפל קאיין וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בסיס עוףבסיס עוף
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
סרטןסרטן
3
מוסיפים את החלב והיין ומבשלים על אש בינונית עד שהחלב מתעבה, תוך ערבוב מתמיד, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה ומשלבת באופן מלא לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
מוסיפים את זנבות הסרטנים ומבשלים עד מחומם דרך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנבות סרטניםזנבות סרטנים
6
מוסיפים את הבצל הירוק ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1
מפזרים את השפמנון עם תיבול קריאולי. בקערה קטנה, להכות את הביצים ולהוסיף את החלב. מעיל את השפמנון בקמח לטבול בתערובת חלב / ביצה, ואז מעיל עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שפמנוןשפמנון
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את השמן ל 350 מעלות F במחבת גדולה. מטגנים את השפמנון עד חום זהוב, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מגישים את השפמנון עם רוטב סרטנים מוקרמים.
מרכיבים שתצטרך
סרטן נהרות.סרטן נהרות.
שפמנוןשפמנון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינה אמריקאית, קוביותגבינה אמריקאית, קוביות53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2שרימפס וורידיםשמן זרעי כותנה לטיגוןשמן זרעי כותנה לטיגון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה שפמנוןפילה שפמנון0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בסיס עוףבסיס עוף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בסיס סרטניםבסיס סרטנים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.זנבות סרטנים מקולפיםזנבות סרטנים מקולפים2שרימפס וורידיםתיבול קריאולי, לפי הצורךתיבול קריאולי, לפי הצורך0חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1צביטהקמצוץ טימין מיובשקמצוץ טימין מיובש2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמחקמח03 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון03 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמוצים כשריםחמוצים כשרים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בצל ירוק פרוסבצל ירוק פרוס0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.