שפמנון מטוגן עם סרטנים ברוטב מוקרם
שפמנון מטוגן עם סרטן נהרות רוטב מוקרם דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה אחת מכילה 2261 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שום מגורען, קמח, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית נסו שפמנון מטוגן עם סרטנים ברוטב מוקרם, סרטנים Etouffee, שפמנון מטוגן, אורז, אספרגוס בגריל ולחם תירס, ו סרטנים חלפיניו גבינה Cornbread עם סרטנים Etouffee (מתכונים דומים).
הוראות
לרוטב: במחבת כבדה עם תחתית מעל חום בינוני, להמיס את החמאה ולטגן את הבצל, פלפלים ושום עד נבול.
מוסיף את הקמח ומערבבים עד רביכה בלונדינית מושגת, על 2 דקות. מערבבים בסוכר, בסיס עוף, בסיס סרטנים, שום מגורען, בזיליקום, פלפל שחור, פלפל קאיין וקורנית.
מוסיפים את החלב והיין ומבשלים על אש בינונית עד שהחלב מתעבה, תוך ערבוב מתמיד, כ-6 דקות.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה ומשלבת באופן מלא לתוך הרוטב.
מוסיפים את זנבות הסרטנים ומבשלים עד מחומם דרך, על 4 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק ממש לפני ההגשה.
מפזרים את השפמנון עם תיבול קריאולי. בקערה קטנה, להכות את הביצים ולהוסיף את החלב. מעיל את השפמנון בקמח לטבול בתערובת חלב / ביצה, ואז מעיל עם קמח תירס.
מחממים את השמן ל 350 מעלות F במחבת גדולה. מטגנים את השפמנון עד חום זהוב, 7 עד 8 דקות.
מגישים את השפמנון עם רוטב סרטנים מוקרמים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.