שפמנון עם זיתים ירוקים
שפמנון עם זיתים ירוקים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך פילה שפמנון, פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שעועית ירוקה, גבינת עיזים וסלט זיתים ירוקים, סלט גזר עם זיתים כתומים, ירוקים ובצל ירוק, ו שפמנון פריך וסלט מנגו ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד זיתים, שמן, גרידה, ו 2 כפות פטרוזיליה בקערה.
מסדרים שפמנון, צדדים עור למטה, במחבת nonstick משומנת 12 אינץ', תוחב קצוות דקים של כל פילה תחת. דגים העונה עם מלח ופלפל, ואז תערובת זיתים תל על גבי. שים סיבוב של קלף או נייר שעווה על גבי תערובת זית, ואז בחוזקה לכסות מחבת.
לבשל שפמנון על חום מתון עד רק מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מגישים זרועים פטרוזיליה כף הנותרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.