קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות47
מגזין

שפמנון קורטבויון

שפמנון קורטבויון
Courtbouillon שפמנון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 508 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, תערובת קמח תירס, פלפל חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: שפמנון Courtbouillon, Crock-סיר שפמנון Courtbouillon, ו Redfish Courtbouillon.

הוראות

1
מטאטא Preheat. פלפלים צלויים ועגבניות על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף 5 אינץ ' מחום, עם דלת תנור פתוחה חלקית, על 5 דקות בכל צד או עד שלפוחיות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מניחים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר עורות. תיק פתוח, ולאפשר להתקרר. לקלף פלפלים ועגבניות; להסיר ולהשליך זרעים וגבעולים מפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
הפחת את טמפרטורת התנור ל-40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חותכים קצה מחודד של ראש שום; מניחים על חתיכת רדיד אלומיניום, טפטוף עם 1 כף שמן. מקפלים לסכל.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים בשעה 1; להסיר ולאפשר להתקרר. לסחוט עיסת שיני שום, ולמקם במעבד מזון עם פלפלים קלופים ועגבניות. דופק עד קצוצה בערך ועקביות עבה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים בצל, ומבשלים עד רך רק מתחיל חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים שום גלם קצוץ, ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים בתערובת פלפל קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
9
מוסיפים מלאי וחומץ, ומביאים לרתיחה נמוכה. מבשלים, חשוף, 30 דקות או עד הרוטב יש עקביות עבה, כמו תבשיל. מתבלים ברוטב חריף, מלח ופלפל. מערבבים מנטה הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
10
מערבבים קמח וקמח תירס בצלחת רדודה. שפמנון העונה עם מלח ופלפל, לדלות בתערובת קמח תירס, לחיצה לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שפמנוןשפמנון
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
11
חום שנותר 4 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה, שפמנון ומטגנים בקבוצות, 3 דקות לכל צד או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מעבירים לסדין אפייה מצופה במגבת נייר, ומניחים בתנור 200 כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מניחים אורז על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
14
הסר דגים מהתנור, ולסדר על גבי אורז. רוטב כפית על דגים ומגישים רוטב שנותר לצד. מתבלים במלח, פלפל ורוטב חריף לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה שפמנוןפילה שפמנון8שרימפס וורידיםאורז מבושל חםאורז מבושל חם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת קמח תירס לבנה עולה עצמיתתערובת קמח תירס לבנה עולה עצמית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי נענע טרייםעלי נענע טריים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשיני שום בינוניות, קצוץ (אודותשיני שום בינוניות, קצוץ (אודות2פלפלים ירוקיםפלפלים ירוקים4בצל ירוק, פרוסבצל ירוק, פרוס8שרימפס וורידיםרוטב חריף, לפי הטעםרוטב חריף, לפי הטעם1פלפל חריףפלפל חריף1חתיכות טופי הית' ברשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל גדול, חתוך לקוביות (אודותבצל גדול, חתוך לקוביות (אודות8שרימפס וורידיםפלפל טחון טרי, לפי הטעםפלפל טחון טרי, לפי הטעם2פלפלים poblanoפלפלים poblano2פלפל אדוםפלפל אדום1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר8שרימפס וורידיםמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרדגים או מאכלי ים מלאי (למטרות בדיקה, השתמשנו מותג יסודות המטבח)דגים או מאכלי ים מלאי (למטרות בדיקה, השתמשנו מותג יסודות המטבח)31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניותעגבניות53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן צמחי, מחולקשמן צמחי, מחולק1ראששום ראש שלםשום ראש שלם

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין פינו גריג ' יו FitVine עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.