מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך שום, סוכר חום בתקיפות, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה תאילנדית קארי עם אננס ובטטה, שפמנון קלוי עם כמון בטטות, ו צ'יפס בטטה צ' ילי עם מטבל יוגורט קארי תאילנדי.
הוראות
1
יוצקים שמן למחבת 12 אינץ ' (עם 2-in.- צדדים גבוהים) או מחבת 5-6 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף שאלוט, זנגביל, שום ומערבבים לעתים קרובות עד שאלוט הם רפויים, על 5 דקות. מערבבים בחלב קוקוס, משחת קארי, סוכר חום ורוטב סויה. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
משחת קארי
צלי חזיר שלם, קצוץ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים בטטות; להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, ומבשלים 5 דקות. מערבבים בעדינות שפמנון, לכסות, ומבשלים עד תפוחי אדמה מתוקים הם מכרז ודגים הוא אטום אבל עדיין לח למראה במרכז (לחתוך לבדוק), 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שפמנון
ממתק תמנון בריט
3
בעדינות לערבב כרוב לבשל, חשוף, עד צולע, על 5 דקות. מערבבים בתרד, כוסברה, ומיץ ליים ומגישים מיד.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Birichino Jurassic Park Vineyard Vines Old Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.