שק ארוחת צהריים: בלוגה עדשים וברוקולי רבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שק ארוחת צהריים: Beluga עדשים ברוקולי Rabe. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 353 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, בלוגה עדשים, צ'ילה דה ארבול ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: סלט ברוקולי דבש-חרדל עם עדשים בלוגה, עדשים מטוגנים עם ברוקולי Rabe, ו שק ארוחת צהריים: B-L-T לחורף.
הוראות
יש לשטוף את העדשים ולבחור דרכם כדי להסיר כל אבנים קטנות.
מחממים סיר בינוני מעל חום בינוני במשך 2 דקות. מערבולת ב 2 כפות שמן זית חכה רגע.
מוסיפים את הבצל, קורנית, צ ' ילה, 1 כפית מלח, וקורט פלפל. מבשלים את הבצל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את העדשים ואת 1 כפית מלח. לבשל על 2 דקות, ערבוב כדי לצפות את העדשים בשמן וירקות. להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את היין. במהירות להוסיף 6 כוסות מים ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להנמיך את החום ומבשלים 25-30 דקות, עד העדשים הם מכרז.
מסננים את העדשים מעל קערה. לזרוק אותם עם הנותרים 6 כפות שמן זית, את sprigs בזיליקום, 1/2 כפית מלח, ו 1/3 כוס של נוזל הבישול. (
מוסיפים עוד מהנוזל אם העדשים נראים יבשים.) טעם לתיבול.
Rapini מוקפץ עם שום וצ ' ילה
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה.
Blanch rapini כמה דקות במים רותחים במהירות, עד רק מכרז ואל דנטה.
ניקוז. מגניב על מגש או תבנית אפייה.
מחממים מחבת sauté גדולה מעל חום גבוה במשך 2 דקות.
יוצקים 1/4 כוס שמן זית ומוסיפים את השום, שאלוט, טימין, וצ ' ילה. מבשלים כמה דקות, עד שאלוט הם שקופים.
מוסיף את rapini ו 1 כפית מלח. מערבבים היטב, ציפוי rapini עם מרכיבים אחרים רחצה אותו בשמן.
טפטף את השמן 1/4 כוס הנותרים מעל rapini ו sauté 2 דקות, זורק לעתים קרובות.
מפזרים עוד כפית מלח וקורט של פלפל שחור על rapini, לזרוק, וטעם לתיבול.