קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות72
מגזין

שק ארוחת צהריים: בלוגה עדשים וברוקולי רבה

שק ארוחת צהריים: בלוגה עדשים וברוקולי רבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שק ארוחת צהריים: Beluga עדשים ברוקולי Rabe. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 353 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, בלוגה עדשים, צ'ילה דה ארבול ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: סלט ברוקולי דבש-חרדל עם עדשים בלוגה, עדשים מטוגנים עם ברוקולי Rabe, ו שק ארוחת צהריים: B-L-T לחורף.

הוראות

1
יש לשטוף את העדשים ולבחור דרכם כדי להסיר כל אבנים קטנות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
2
מחממים סיר בינוני מעל חום בינוני במשך 2 דקות. מערבולת ב 2 כפות שמן זית חכה רגע.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
מוסיפים את הבצל, קורנית, צ ' ילה, 1 כפית מלח, וקורט פלפל. מבשלים את הבצל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את העדשים ואת 1 כפית מלח. לבשל על 2 דקות, ערבוב כדי לצפות את העדשים בשמן וירקות. להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את היין. במהירות להוסיף 6 כוסות מים ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להנמיך את החום ומבשלים 25-30 דקות, עד העדשים הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
עדשיםעדשים
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
5
מסננים את העדשים מעל קערה. לזרוק אותם עם הנותרים 6 כפות שמן זית, את sprigs בזיליקום, 1/2 כפית מלח, ו 1/3 כוס של נוזל הבישול. (
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עדשיםעדשים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מוסיפים עוד מהנוזל אם העדשים נראים יבשים.) טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
עדשיםעדשים
7
Rapini מוקפץ עם שום וצ ' ילה
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
8
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
Blanch rapini כמה דקות במים רותחים במהירות, עד רק מכרז ואל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
10
ניקוז. מגניב על מגש או תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
מחממים מחבת sauté גדולה מעל חום גבוה במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
12
יוצקים 1/4 כוס שמן זית ומוסיפים את השום, שאלוט, טימין, וצ ' ילה. מבשלים כמה דקות, עד שאלוט הם שקופים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
13
מוסיף את rapini ו 1 כפית מלח. מערבבים היטב, ציפוי rapini עם מרכיבים אחרים רחצה אותו בשמן.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
14
טפטף את השמן 1/4 כוס הנותרים מעל rapini ו sauté 2 דקות, זורק לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
15
מפזרים עוד כפית מלח וקורט של פלפל שחור על rapini, לזרוק, וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
ברוקולי רבהברוקולי רבה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח