שק ארוחת צהריים: טורטייה ספרדית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שק ארוחת צהריים: ספרדית Tortillan. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 278 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך תפוחי אדמה, בצל, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שק ארוחת צהריים: B-L-T לחורף, שק ארוחת צהריים: כוסברה מתובלת Tabbouleh, ו שק ארוחת צהריים: קישואים וסלט עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. לנקות את הכרישה היטב לחתוך אותו לאורכו לרצועות צרות, ואז לחתוך שוב לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ'. אתה צריך בסופו של דבר עם על 1 בסך הכל כוס.
לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לרוחב לפרוסות דקות, לא יותר מ 1/8 אינץ ' עבה.
הגדר מחבת nonstick 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני עם חמאה 1 כף שמן זית. כאשר השמן רוחש, מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה למחבת ומפרשים אותם, מרפרפים והופכים את המעיל באופן שווה עם שמן. העונה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים כ 7 דקות, מפנה מדי פעם. הפרוסות צריכות להיות בקושי רכות ועדיין ללא פגע; אם הם עדיין המשרד, לכסות את המחבת ומבשלים 2-3 דקות יותר.
בינתיים, לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה, העונה עם 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, וטיפות של טבסקו לפי הטעם.
כאשר תפוחי האדמה הם פשוט רך, לפזר את הכרישה, בצל, ושום על הפרוסות ולזרוק לערבב. לבשל 2-3 דקות, ערבוב והתהפכות, כדי לרכך את כל הירקות.
יוצקים את הביצים מכות בבת אחת על כל תערובת תפוחי האדמה. אפשר להגדיר במחבת במשך כדקה, ולאחר מכן מערבבים את הביצים והירקות יחד בעדינות. המשך לבשל על חום מתון עד הביצים החלו להתמצק, כ 3 דקות. מנמיכים את החום אם הביצים נראות מתבשלות במהירות.
שים את המחבת בתנור ואופים 6-8 דקות. הביצים ייקבעו במלואן, מעט נפוחות, ומתכווצות מצדי המחבת.
הסר את הכיריים-זכור, הידית חמה!- ולהגדיר על חום בינוני במשך דקה או שתיים כדי חום בתחתית. בעת הבישול, לטפטף כפית או כך של שמן זית בכל רחבי הקצה החיצוני של החביתה ולסחרר את המחבת בעדינות כדי לשחרר אותו.
החלק את החביתה מבושל על צלחת הגשה כדי להציג את הצד העליון עם הירקות גלוי, או הפוך על הצלחת כדי להראות את התחתון השחום.
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה לשרת אם אתה רוצה.