קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

שק ארוחת צהריים: טורטייה ספרדית

שק ארוחת צהריים: טורטייה ספרדית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שק ארוחת צהריים: ספרדית Tortillan. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 278 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך תפוחי אדמה, בצל, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שק ארוחת צהריים: B-L-T לחורף, שק ארוחת צהריים: כוסברה מתובלת Tabbouleh, ו שק ארוחת צהריים: קישואים וסלט עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. לנקות את הכרישה היטב לחתוך אותו לאורכו לרצועות צרות, ואז לחתוך שוב לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ'. אתה צריך בסופו של דבר עם על 1 בסך הכל כוס.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לרוחב לפרוסות דקות, לא יותר מ 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3
הגדר מחבת nonstick 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני עם חמאה 1 כף שמן זית. כאשר השמן רוחש, מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה למחבת ומפרשים אותם, מרפרפים והופכים את המעיל באופן שווה עם שמן. העונה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים כ 7 דקות, מפנה מדי פעם. הפרוסות צריכות להיות בקושי רכות ועדיין ללא פגע; אם הם עדיין המשרד, לכסות את המחבת ומבשלים 2-3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בינתיים, לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה, העונה עם 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, וטיפות של טבסקו לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
להקציף עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
כאשר תפוחי האדמה הם פשוט רך, לפזר את הכרישה, בצל, ושום על הפרוסות ולזרוק לערבב. לבשל 2-3 דקות, ערבוב והתהפכות, כדי לרכך את כל הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
7
יוצקים את הביצים מכות בבת אחת על כל תערובת תפוחי האדמה. אפשר להגדיר במחבת במשך כדקה, ולאחר מכן מערבבים את הביצים והירקות יחד בעדינות. המשך לבשל על חום מתון עד הביצים החלו להתמצק, כ 3 דקות. מנמיכים את החום אם הביצים נראות מתבשלות במהירות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
שים את המחבת בתנור ואופים 6-8 דקות. הביצים ייקבעו במלואן, מעט נפוחות, ומתכווצות מצדי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר את הכיריים-זכור, הידית חמה!- ולהגדיר על חום בינוני במשך דקה או שתיים כדי חום בתחתית. בעת הבישול, לטפטף כפית או כך של שמן זית בכל רחבי הקצה החיצוני של החביתה ולסחרר את המחבת בעדינות כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
החלק את החביתה מבושל על צלחת הגשה כדי להציג את הצד העליון עם הירקות גלוי, או הפוך על הצלחת כדי להראות את התחתון השחום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
11
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה לשרת אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק