קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

שק ארוחת צהריים: טורטייה ספרדית

שק ארוחת צהריים: טורטייה ספרדית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שק ארוחת צהריים: ספרדית Tortillan. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 278 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך תפוחי אדמה, בצל, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שק ארוחת צהריים: B-L-T לחורף, שק ארוחת צהריים: כוסברה מתובלת Tabbouleh, ו שק ארוחת צהריים: קישואים וסלט עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. לנקות את הכרישה היטב לחתוך אותו לאורכו לרצועות צרות, ואז לחתוך שוב לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ'. אתה צריך בסופו של דבר עם על 1 בסך הכל כוס.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לרוחב לפרוסות דקות, לא יותר מ 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
הגדר מחבת nonstick 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני עם חמאה 1 כף שמן זית. כאשר השמן רוחש, מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה למחבת ומפרשים אותם, מרפרפים והופכים את המעיל באופן שווה עם שמן. העונה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים כ 7 דקות, מפנה מדי פעם. הפרוסות צריכות להיות בקושי רכות ועדיין ללא פגע; אם הם עדיין המשרד, לכסות את המחבת ומבשלים 2-3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בינתיים, לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה, העונה עם 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, וטיפות של טבסקו לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להקציף עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
כאשר תפוחי האדמה הם פשוט רך, לפזר את הכרישה, בצל, ושום על הפרוסות ולזרוק לערבב. לבשל 2-3 דקות, ערבוב והתהפכות, כדי לרכך את כל הירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
יוצקים את הביצים מכות בבת אחת על כל תערובת תפוחי האדמה. אפשר להגדיר במחבת במשך כדקה, ולאחר מכן מערבבים את הביצים והירקות יחד בעדינות. המשך לבשל על חום מתון עד הביצים החלו להתמצק, כ 3 דקות. מנמיכים את החום אם הביצים נראות מתבשלות במהירות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
שים את המחבת בתנור ואופים 6-8 דקות. הביצים ייקבעו במלואן, מעט נפוחות, ומתכווצות מצדי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר את הכיריים-זכור, הידית חמה!- ולהגדיר על חום בינוני במשך דקה או שתיים כדי חום בתחתית. בעת הבישול, לטפטף כפית או כך של שמן זית בכל רחבי הקצה החיצוני של החביתה ולסחרר את המחבת בעדינות כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
החלק את החביתה מבושל על צלחת הגשה כדי להציג את הצד העליון עם הירקות גלוי, או הפוך על הצלחת כדי להראות את התחתון השחום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
11
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה לשרת אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון