שק ארוחת צהריים: כוסברה מתובלת Tabbouleh
שק ארוחת צהריים: כוסברה מתובלת Tabbouleh עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עגבניות, מיץ לימון, מלפפוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו שק ארוחת צהריים: B-L-T לחורף, שק ארוחת צהריים: טורטייה ספרדית, ו שק ארוחת צהריים: שעועית וסלט טונה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 1/2 כוסות מים לרתיחה.
שים את הבורגול בקערה, יוצקים את המים הרותחים מעל, ומוסיפים את מיץ הלימון, שמן זית, ו 1 כפית מלח. מערבבים, לכסות, ולתת לעמוד במשך כשעה.
בעוד בולגור הוא השרייה, טוסט זרעי כוסברה, זרעי כמון, זרעי שומר במחבת קטנה על חום מתון עד ריחני מאוד, 1 עד 2 דקות.
תן לזרעים להתקרר לחלוטין ואז לטחון אותם לאבקה עדינה.
מערבבים יחד את הבצל האדום, תבלינים טחונים, ו 1/2 כפית מלח.
בואו לעמוד בעוד הבורגור הוא השרייה, לפחות 30 דקות.
מסננים את הבורגול במידת הצורך. אם הבורגור ספג את כל הנוזל, פשוט להוסיף את תערובת הבצל, מלפפון, עגבניות, עשבי תיבול, בצל ירוק, וקורטוב של פלפל קאיין. לזרוק היטב. לטעום ולהתאים תיבול, הוספת מלח ומיץ לימון במידת הצורך. מערבבים בחומוס ופטה אם תרצה.