שק ארוחת צהריים: קישואים וסלט עוף
גשו לסופר וקנו חזה עוף, קישואים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו שק ארוחת צהריים: שעועית וסלט טונה, שק ארוחת צהריים: סלט יווני עם אורזו ואפונה שחורה עיניים, ו שק ארוחת צהריים: B-L-T לחורף (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מוסיפים קישואים וזורקים למעיל.
תן למרינדה בעת בישול העוף.
מחממים את כף הנותרים שמן זית על בינוני במחבת nonstick גדולה, רצוי ברזל יצוק. מתבלים את העוף במלח ופלפל. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, כ 7 דקות לכל צד.