שקדי בקר עם רוטב פטריות
שקדי בקר עם רוטב פטריות היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 520 קלוריות , 55 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו שום, מלח, סטייקים של שקדי בקר ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 66% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שקדי בקר עם רוטב פטריות Alouette קרמי , שקדי חזיר ממולאים פטריות מלוחות , וקדי בקר וולינגטון .
הוראות
לשפשף סטייקים בפלפל. צולים, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהאש במשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; טוב- נעשה, 170°).
בינתיים, במחבת גדולה, מקפיצים פטריות בחמאה במשך 3-4 דקות או עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה את המרק, היין והמלח. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שמסמיך.