שקדי חזיר אל נאפולי
ניתן להכין את המתכון של בשר חזיר alla Napoli תוך כ-55 דקות . צופה בדמות שלך? מתכון נטול גלוטן וראשוני זה מכיל 246 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -14 גרם שומן למנה. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם פלפל, עגבניות רומה, שקדי חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 53% . נסו את Cookinghow Penne Alla וודקה , פטוצ'יני Alla Carbonara, ללא קרם הכרחי ו- Linguine Alla Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה. בשר חזיר משחימים מכל הצדדים במחבת.
מערבבים בקערה את העגבניות, הזיתים, היין, הרוזמרין והשום.
יוצקים על החזיר. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים מחבת עם בשר חזיר בתנור שחומם מראש, ואופים 30 דקות, לטמפרטורה פנימית מינימלית של 145 מעלות F (63 מעלות צלזיוס).
מוציאים את בשר החזיר מהמחבת, משאירים את שארית תערובת העגבניות והמיצים.
מניחים מחבת על אש בינונית ומערבבים פנימה בהדרגה את השמנת. מערבבים כל הזמן, מביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה לנמוכה וממשיכים לבשל 5 דקות עד שמסמיך. פורסים בשר חזיר, ומזלפים את רוטב השמנת להגשה.