קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

שקדי חזיר משופשפים בקקאו ברוטב עגבניות שוקולד

שקדי חזיר משופשפים בקקאו ברוטב עגבניות שוקולד
שקדי חזיר משופשפים בקקאו עם רוטב עגבניות שוקולד דורשים בערך 1 שעה ו 20 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 416 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת בשר חזיר, רוזמרין, אבקת קקאו ושמן זית. 39 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שקדי חזיר משופשפים בקקאו ברוטב חרדל צ'יפוטלה, קקאו מתובל בשר חזיר טחון עם רוטב ברי קרימיני, ו קקאו-צ'ילה-שפשף בשר חזיר בגריל.

הוראות

1
מקמו מתלה במרכז התנור וחממו מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
מחממים את השמן בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את השום והבצל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. מבשלים עד שהבצל רך, כ -4 דקות. מערבבים פנימה את אבקת הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים את המרק, רוזמרין, חומץ ועגבניות. הביאו את הרוטב לרתיחה. מכסים את התבנית. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מסירים את התבנית מהאש.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
הקציפו את אבקת הקקאו, פלפל אנגלי, סוכר חום כהה, מלח ופלפל בקערה קטנה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
נייר אורזנייר אורז
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מניחים את החזיר על תבנית אפייה כבדה. משפשפים את תערובת התבלינים על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מזלפים שמן זית וצולים עד שמד חום המוחדר למרכז החזיר רושם 145 מעלות צלזיוס, 25 עד 30 דקות. אוהל רופף עם נייר כסף ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
חותכים את החזיר לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מסדרים את הפרוסות על מגש. כף את הרוטב מעל החזיר והגיש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה

שקדי חזיר עובדים ממש טוב עם פינו נואר, מלבק וסנג ' ובזה. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלים רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאניים בעלי גוף מלא עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את אחוזת המלך דומיין פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
אחוזת קינג דומיין פינו נואר
אחוזת קינג דומיין פינו נואר