שקדי חזיר עם צ'אטני חמוציות-אגסים
ניתן להכין את המתכון של שקדי חזיר עם צ'אטני חמוציות-אגסים תוך שעה ו-10 דקות בערך . צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 354 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. תמורת 1.7$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. אם יש לכם חמוציות, נענע, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , וזה די טוב. אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו שקדי בקר עם צ'אטני אגסים-חמוציות , קציצות חזיר עם צ'אטני סאני , וסלט חזיר, אגסים וחמוציות .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את 10 המרכיבים הראשונים.
מוסיפים את החזיר; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
לצ'אטני, בסיר קטן, מערבבים את כל החומרים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 20 דקות. לגלות; מבשלים 20-25 דקות יותר או עד לסמיכות הרצויה, תוך ערבוב מדי פעם. מצננים לטמפרטורת החדר.
בינתיים מסננים וזורקים את המרינדה.
מניחים בשר חזיר על רשת בתבנית צלייה רדודה.
אופים ב-425 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שמדחום מצביע על 145 מעלות.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני שפורסים.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
ניתן לשלב שקדי חזיר עם פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה. הגוף הקל של הפינו נואר נהדר לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני בגוף מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. מרקאסין מרקסין ויניארד פינו נואר עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-315 דולר לבקבוק.
![מרקסין מרקסין ויניארד פינו נואר]()
מרקסין מרקסין ויניארד פינו נואר