שקדי חזיר עם רוטב פטל יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 250 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. הוא עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -20 דקות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ ביין אדום, פלפל קאיין, שקדי חזיר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 61% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שקדי חזיר ממולא עם רוטב מרסלה-פורט , קאפקייקס פטל עם ציפוי פטל , ושקדי חזיר עטופים בייקון .
הוראות
1
חותכים את השקד לשמונה חתיכות; לשטח כל חלק ל-1 אינץ'. עוֹבִי.
2
מפזרים קאיין משני הצדדים אם רוצים. במחבת גדולה מבשלים בשר חזיר על אש בינונית במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
בינתיים מערבבים בסיר קטן את השימורים, החומץ, הקטשופ, רוטב הסויה והחזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ריבת תותים דלת סוכר
צלי חזיר שלם, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מבשלים, ללא מכסה, במשך 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.