קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שקדים מסוכרים שוקולד

שקדים מסוכרים שוקולד
אם יש לכם שקדים, סוכר מגורען, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: שקדים מסוכרים שוקולד, טופי בננה שוקולד לבן פודינג אורז W / שקדים מסוכרים, ו שקדים מסוכרים.

הוראות

1
לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מערבבים סירופ תירס, סוכר מגורען, ו 2 כפות. מים ב4-qt. חשיש. מביאים לרתיחה; מרתיחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
להפחית את החום בינוני גבוה, להוסיף אגוזים, לבשל, ערבוב ברציפות; סירופ יהיה להתגבש סוכר סביב אגוזים ולהיות חול מאוד. המשך לבשל ולערבב עד הסוכר מתחיל להמיס שוב caramelize, על 5 דקות. כאשר אגוזים ריח קלוי וכל הסוכר יש קרמל והוא חום בינוני, להסיר מן החום. מערבבים בחמאה. בזהירות לשפוך אגוזים חמים על תבנית אפייה מוכנה (סיר מילואים).
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
תרסיס tines של 2 מזלגות עם ספריי בישול. באמצעות מזלגות, מערבבים ואגוזים נפרדים עד מגניב. להקפיא אגוזים על מחבת 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בינתיים, להוסיף 3 ב. מים לסיר שמור; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הסר מהחום. לשים שוקולד בקערת מתכת בינונית ולהגדיר קערה על סיר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
בואו לשבת, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8
מעבירים אגוזים מהמקפיא לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים חצי שוקולד נמס על אגוזים; מערבבים היטב את המעיל. להחזיר אגוזים לתבנית אפייה, להתפשט ולהפריד ביניהם. להחזיר אגוזים למקפיא עד השוקולד מוגדר, על 20 דקות. חזור עם הנותרים שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מחלקים אגוזים בין 2 קערות. לנפות קקאו על הקערה הראשונה, זורק בעדינות אגוזי מעיל. חזור עם הקערה השנייה, באמצעות אבקת סוכר במקום קקאו. אחסן אגוזים בנפרד במיכלים אטומים עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
נייר אורזנייר אורז
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך