קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שקדים מסוכרים שוקולד

שקדים מסוכרים שוקולד
אם יש לכם שקדים, סוכר מגורען, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: שקדים מסוכרים שוקולד, טופי בננה שוקולד לבן פודינג אורז W / שקדים מסוכרים, ו שקדים מסוכרים.

הוראות

1
לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
מערבבים סירופ תירס, סוכר מגורען, ו 2 כפות. מים ב4-qt. חשיש. מביאים לרתיחה; מרתיחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
להפחית את החום בינוני גבוה, להוסיף אגוזים, לבשל, ערבוב ברציפות; סירופ יהיה להתגבש סוכר סביב אגוזים ולהיות חול מאוד. המשך לבשל ולערבב עד הסוכר מתחיל להמיס שוב caramelize, על 5 דקות. כאשר אגוזים ריח קלוי וכל הסוכר יש קרמל והוא חום בינוני, להסיר מן החום. מערבבים בחמאה. בזהירות לשפוך אגוזים חמים על תבנית אפייה מוכנה (סיר מילואים).
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
תרסיס tines של 2 מזלגות עם ספריי בישול. באמצעות מזלגות, מערבבים ואגוזים נפרדים עד מגניב. להקפיא אגוזים על מחבת 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בינתיים, להוסיף 3 ב. מים לסיר שמור; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הסר מהחום. לשים שוקולד בקערת מתכת בינונית ולהגדיר קערה על סיר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
בואו לשבת, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
8
מעבירים אגוזים מהמקפיא לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
יוצקים חצי שוקולד נמס על אגוזים; מערבבים היטב את המעיל. להחזיר אגוזים לתבנית אפייה, להתפשט ולהפריד ביניהם. להחזיר אגוזים למקפיא עד השוקולד מוגדר, על 20 דקות. חזור עם הנותרים שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
מחלקים אגוזים בין 2 קערות. לנפות קקאו על הקערה הראשונה, זורק בעדינות אגוזי מעיל. חזור עם הקערה השנייה, באמצעות אבקת סוכר במקום קקאו. אחסן אגוזים בנפרד במיכלים אטומים עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
נייר אורזנייר אורז
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o