שקדים מסוכרים שוקולד
אם יש לכם שקדים, סוכר מגורען, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: שקדים מסוכרים שוקולד, טופי בננה שוקולד לבן פודינג אורז W / שקדים מסוכרים, ו שקדים מסוכרים.
הוראות
לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול ולהניח בצד.
מערבבים סירופ תירס, סוכר מגורען, ו 2 כפות. מים ב4-qt. חשיש. מביאים לרתיחה; מרתיחים 2 דקות.
להפחית את החום בינוני גבוה, להוסיף אגוזים, לבשל, ערבוב ברציפות; סירופ יהיה להתגבש סוכר סביב אגוזים ולהיות חול מאוד. המשך לבשל ולערבב עד הסוכר מתחיל להמיס שוב caramelize, על 5 דקות. כאשר אגוזים ריח קלוי וכל הסוכר יש קרמל והוא חום בינוני, להסיר מן החום. מערבבים בחמאה. בזהירות לשפוך אגוזים חמים על תבנית אפייה מוכנה (סיר מילואים).
תרסיס tines של 2 מזלגות עם ספריי בישול. באמצעות מזלגות, מערבבים ואגוזים נפרדים עד מגניב. להקפיא אגוזים על מחבת 30 דקות.
בינתיים, להוסיף 3 ב. מים לסיר שמור; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום. לשים שוקולד בקערת מתכת בינונית ולהגדיר קערה על סיר.
בואו לשבת, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס.
מעבירים אגוזים מהמקפיא לקערה בינונית.
יוצקים חצי שוקולד נמס על אגוזים; מערבבים היטב את המעיל. להחזיר אגוזים לתבנית אפייה, להתפשט ולהפריד ביניהם. להחזיר אגוזים למקפיא עד השוקולד מוגדר, על 20 דקות. חזור עם הנותרים שוקולד נמס.
מחלקים אגוזים בין 2 קערות. לנפות קקאו על הקערה הראשונה, זורק בעדינות אגוזי מעיל. חזור עם הקערה השנייה, באמצעות אבקת סוכר במקום קקאו. אחסן אגוזים בנפרד במיכלים אטומים עד 2 שבועות.