שקדים, משמש וטארט דובדבנים
שקדים, משמש, טארט דובדבן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 313 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קמח לכל מטרה, ממרח שקדים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת משמש שקדים, עוגת משמש ושקד, ו עוגת שקדים משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החומרים הראשונים 3 במעבד עד שקדים הם טחונים דק. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה ואבקת סוכר בקערה בינונית עד מעורבב. הכה בביצה.
מוסיפים תערובת קמח; לנצח עד מעורבב. לאסוף בצק לכדור; לשטח לתוך מרובע. לעטוף פלסטיק; לקרר 1 שעה.
מרדדים בצק על משטח מקומח לריבוע 10 אינץ'.
העברה למחבת טארט מרובע 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לחץ על קרום מעל הצדדים התחתון ומעלה של מחבת. לקצץ כל בצק עודף. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג; צמרמורת לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לשמור מקורר.)
מחממים תנור ל 177°. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח להדביק שקדים 4 כפות סוכר בקערה בינונית עד צורות ארוחה בסדר, על 3 דקות.
להוסיף חמאה; לנצח עד כמעט חלקה.
הוסף ביצה; לנצח עד חלקה. מקציפים את הקמח.
מורחים מילוי באופן שווה בקרום unbaked. מסדרים מגורי משמש בצדדים עם צד מעוגל בשורות על גבי מילוי.
מניחים חצאי דובדבן בין משמשים.
מפזרים הנותרים 2 כפות סוכר על פירות.
לאפות טארט 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
אופים עד הקרום הוא זהוב ומילוי הוא נפוח וזהוב, על 30 דקות יותר. טארט מגניב במחבת על מתלה לפחות 1 שעה.
מגישים טארט חם או בטמפרטורת החדר.