שקדים מתוקים ומתובלים
שקדים מתוקים ומתובלים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. מתכון זה מכלמתכונים דורש פלפל קאיין, דבש, סוכר ושמן זית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 66%. מתכונים דומים: שקדים מתוקים ומתובלים, שקדים קלויים חריפים-מתוקים, ו שקדים מסוכרים מתוקים ומתובלים.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מורחים את השקדים על תבנית עם נייר אפייה, וצולים עד שהאגוזים מתחילים להזהיב ולהיות ריחניים, בערך 10 דקות. צפו באגוזים בזהירות בזמן שהם אופים: הם נשרפים במהירות.
מערבבים יחד את הסוכר, המלח ופלפל הקאיין בקערת ערבוב; מניחים בצד.
מערבבים יחד את המים, הדבש ושמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. לאחר שהתערובת מתחילה לבעבע, מערבבים פנימה את השקדים הקלויים עד לקבלת לחות אחידה.
יוצקים את השקדים לתערובת הסוכר והתבלינים, וזורקים עד לציפוי אחיד.
מורחים על ניירות אפייה בשכבה אחת, ומצננים לטמפרטורת החדר.