קושיקל
מוכן ב9 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

שרבט לימון קרמי

שרבט לימון קרמי
גלידת לימון שמנת דורש על 9 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 428 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סירופ תירס, חלמונים מפוסטר, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: שרבט הדרים שמנת, שרבט שמנת ליים, ו גלידת אפרסק שמנת.

הוראות

1
מקציפים יחד חלמונים וסוכר בקערה גדולה עד עבה וחיוור.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מקציפים בסירופ וב-3 המרכיבים הבאים; יוצקים תערובת לתוך מיכל בטוח למקפיא. לכסות ולהקפיא 4 שעות או עד כמעט המשרד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מניחים תערובת בקערת ערבוב גדולה; להכות במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
יוצקים תערובת לתוך מחבת מרובע 9 אינץ'; לכסות להקפיא 8 שעות או עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מקשטים, אם תרצה.
6
* למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ביצי פגז מפוסטר של דוידסון.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
טיפ: חפש ביצי פגז מפוסטר בקרטונים קצף עם הביצים האחרות בסופרמרקטים גדולים ומרכזי סופר הנחה. ביצים מפוסטר בטוחים לאכול גלם, ולכן, לחסל את הסיכון של זיהום סלמונלה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה