שרבט לימון קרמי
גלידת לימון שמנת דורש על 9 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 428 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סירופ תירס, חלמונים מפוסטר, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: שרבט הדרים שמנת, שרבט שמנת ליים, ו גלידת אפרסק שמנת.
הוראות
מקציפים יחד חלמונים וסוכר בקערה גדולה עד עבה וחיוור.
מקציפים בסירופ וב-3 המרכיבים הבאים; יוצקים תערובת לתוך מיכל בטוח למקפיא. לכסות ולהקפיא 4 שעות או עד כמעט המשרד.
מניחים תערובת בקערת ערבוב גדולה; להכות במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
יוצקים תערובת לתוך מחבת מרובע 9 אינץ'; לכסות להקפיא 8 שעות או עד המשרד.
* למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ביצי פגז מפוסטר של דוידסון.
טיפ: חפש ביצי פגז מפוסטר בקרטונים קצף עם הביצים האחרות בסופרמרקטים גדולים ומרכזי סופר הנחה. ביצים מפוסטר בטוחים לאכול גלם, ולכן, לחסל את הסיכון של זיהום סלמונלה.