שרי-חטיפי שיבולת שועל
חטיפי שיבולת שועל עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם סודה לשתייה, תמצית vanillan, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חטיפי שיבולת שועל דובדבנים, שרי שיבולת שועל קראמבל ברים, ו חמניות שרי שיבולת שועל ברים.
הוראות
שקול או כף קלה 5 אונקיות קמח (כ 1 כוס) לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
רסס חמאה ומיץ על תערובת קמח, ערבוב עם מזלג עד לח (תערובת יהיה מתפורר). שמור תערובת שיבולת שועל 1/2 כוס. לחץ על תערובת שיבולת שועל שנותרה לתחתית של זכוכית 11 x 7inch או צלחת אפייה קרמית מצופה ספריי בישול.
מערבבים סוכר מגורען ו 2 כפות קמח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים ביצה לבן הבא 3 מרכיבים, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מערבבים דובדבנים.
מורחים תערובת דובדבנים על קרום מוכן; מפזרים תערובת שיבולת שועל שמורה באופן שווה על מילוי.
אופים ב 325 במשך 40 דקות או עד הקצוות הם זהובים. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.