שרידי חזיר מייפל-חרדל עם תפוחים מקורמלים
Maple-חרדל בשר חזיר Tenderloin עם תפוחים קרמל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כפית רוזמרין, תפוחים סבתא סמית, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. נסו פילה חזיר קלוי ותפוחים מזוגגים מייפל, פילה חזיר חרדל-מייפל, ו פילה חזיר ברוטב חרדל מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזיר על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
מערבבים חרדל, 2 כפות סירופ, רוזמרין, מלח ופלפל בקערה קטנה; מברשת על בשר חזיר. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד).
בעוד בשר חזיר הוא אפייה, לחמם מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף תפוחים, ו לטגן 5 דקות או עד השחמה קלה. להפחית את החום לנמוך, ולהוסיף 4 כפות סירופ מייפל. מבשלים 10 דקות או עד תפוחים רכים, ערבוב מדי פעם.
חותכים חזיר לרוחב לפרוסות; כפית תפוחים מבושלים על בשר חזיר.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec העילית La Celian עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![סיליה עלית מלבק]()
סיליה עלית מלבק
ניחוחות מורכבים שבהם בולט הפרי האדום והעסיסי, עם תרומה פרחונית אלגנטית ועשבי תיבול טריים.ההזדקנות באלון השיגה ביין זה שילוב מעודן השורר את הפרי. בפה יש כניסה מחמירה ואורך גדול. בפה, הטאנינים רכים ומשיי. אידיאלי לשתות עם לוח גבינת עיזים, מכיל חיסון קלוי, humita, ירקות קלויים, אגסים בהפחתת Malbec.