קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

שרימפס, Jicama, וסלט מנגו

שרימפס, Jicama, וסלט מנגו
שרימפס, Jicama, וסלט מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, ג'יקמה, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: שרימפס, Jicama, וסלט מנגו, שרימפס, מנגו, סלט Jícama עם ויניגרט אננס, ו שרימפס, Jicama & סלסה מנגו.

הוראות

1
במחבת גדולה, להביא את המים 3/4 כפית מלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השרימפס, מכסים, ומחזירים לרתיחה. לבשל, מכוסה, מעל חום מתון במשך 1 דקה. מערבבים. המשך לבשל עד השרימפס פשוט נעשה, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
ניקוז. כאשר השרימפס קרירים מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל אחד לחצי לאורכו ולאחר מכן במחצית לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
שים את השרימפס בכוס גדולה או קערת נירוסטה ולהוסיף את jicama, מנגו, וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
JicamaJicama
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
בכוס קטנה או קערת נירוסטה, לטאטא יחד את מיץ הלימון, החרדל, הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים את השמן לאט, מקציפים. רגע לפני ההגשה, להוסיף ויניגרט זה לתערובת שרימפס ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
רכיכות חלופות : בשר סרטנים, אם כי יקר, הוא טעים בסלט זה והוא חוסך זמן, מדי, שכן הוא בדרך כלל כבר מבושל. (לצורך העניין, אתה יכול להשתמש שרימפס מבושל מראש במקום רותחים אלה מבושלים.) אם אתה באמת רוצה לבזבז, לנסות את הסלט עם לובסטר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בשר סרטניםבשר סרטנים
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
8
המלצת יין: מנגו, מיץ לימון וכוסברה מזמינים לבן בהיר, חומצי, כגון אורבייטו מאיטליה או מוסקדט דה סבר-et-מיין מצרפת.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
MuscadetMuscadet
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו