שרימפס, Jicama, וסלט מנגו
שרימפס, Jicama, וסלט מנגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, ג'יקמה, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: שרימפס, Jicama, וסלט מנגו, שרימפס, מנגו, סלט Jícama עם ויניגרט אננס, ו שרימפס, Jicama & סלסה מנגו.
הוראות
במחבת גדולה, להביא את המים 3/4 כפית מלח לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס, מכסים, ומחזירים לרתיחה. לבשל, מכוסה, מעל חום מתון במשך 1 דקה. מערבבים. המשך לבשל עד השרימפס פשוט נעשה, על 2 דקות יותר.
ניקוז. כאשר השרימפס קרירים מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל אחד לחצי לאורכו ולאחר מכן במחצית לרוחב.
שים את השרימפס בכוס גדולה או קערת נירוסטה ולהוסיף את jicama, מנגו, וכוסברה.
בכוס קטנה או קערת נירוסטה, לטאטא יחד את מיץ הלימון, החרדל, הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, והפלפל.
מוסיפים את השמן לאט, מקציפים. רגע לפני ההגשה, להוסיף ויניגרט זה לתערובת שרימפס ולזרוק.
רכיכות חלופות : בשר סרטנים, אם כי יקר, הוא טעים בסלט זה והוא חוסך זמן, מדי, שכן הוא בדרך כלל כבר מבושל. (לצורך העניין, אתה יכול להשתמש שרימפס מבושל מראש במקום רותחים אלה מבושלים.) אם אתה באמת רוצה לבזבז, לנסות את הסלט עם לובסטר.
המלצת יין: מנגו, מיץ לימון וכוסברה מזמינים לבן בהיר, חומצי, כגון אורבייטו מאיטליה או מוסקדט דה סבר-et-מיין מצרפת.