שרימפס Scampi
המתכון שרימפס Scampi מוכן בערך 30 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 178 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. 115 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו ורמוט, מלח כשר ופלפל, שרימפס ענק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, שרימפס Scampi, ו שרימפס Scampi (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את השרימפס על מחבת עוגה חד פעמית גדולה או צלחת נייר וללטף אותם יבש לחלוטין עם מגבת נייר. מסדרים את השרימפס כך שהם שוכבים שטוחים ומרווחים באופן שווה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל.
מוסיפים את החמאה למחבת. כאשר הקצף שוכך, להעלות את החום גבוה ולהפוך את הצלחת של שרימפס על המחבת כך שרימפס ליפול לתוך המחבת בבת אחת. לבשל את השרימפס, בלי להזיז אותם, במשך 1 דקה.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. הפוך את השרימפס ותבשל עוד 2 דקות.
להחזיר את המחבת לחום ויוצקים את ורמוט ומיץ לימון. מרתיחים את הנוזל עד מעובה מעט, על 30 שניות. לגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת עם כף עץ. מערבבים את גרידת לימון ופטרוזיליה לתוך הרוטב.
יוצקים את הרוטב על השרימפס, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וזורקים לשלב.
מחלקים את השרימפס בין צלחות או לארגן על מגש ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.