שרימפס אגוז דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס אגוז דבש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך עמילן תירס, שרימפס, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חלב מרוכז ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוקטייל פירות מקסיקני עם יוגורט לימון מתוק כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו חסילון דבש אגוזים / סרטנים אגוז (???), שרימפס בדבש אגוז, ו שרימפס בדבש אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים את המים לרתיחה ומערבבים את הסוכר.כאשר מי הסוכר הופכים זהב מוסיפים את האגוזים ומרתיחים במשך 2 דקות.מסננים את האגוזים ולהגדיר אותם על נייר קלף כדי להתקרר.
מחממים את השמן במחבת.טובלים את השרימפס בביצה ואז לתוך עמילן התירס.מטגנים את השרימפס בשמן עד חום זהוב
מערבבים את המיונז, דבש, חלב מרוכז ממותק ומיץ לימון בקערה.
הוסף את השרימפס וזרוק למעיל.
מגישים את השרימפס מעוטר באגוזים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.