שרימפס בגריל ופיטות עם מחית חומוס
שרימפס בגריל ופיטות עם מחית חומוס הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 710 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, פלפל טחון טרי, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו זעתר-שפשף בקלה עם פירה חומוס חריף וקישואים בגריל, שעועית לבנה - טחינה פורי עם פיתות קלויות, ו שרימפס צלוי Crostino עם Edamame-מחית גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. תשחיל את השרימפס על ארבעה שיפודים.
מברשת את השרימפס עם 2 כפות של השמן; מפזרים אורגנו, 1/4 כפית מלח, והפלפל.
בסיר בינוני, חום 5 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
מוסיפים את החומוס, המים, ואת 3/4 כפית הנותרים של מלח וחום עד מחומם. עם מחית תפוחי אדמה, מועך את החומוס. מערבבים ב 1 כף מיץ לימון והפטרוזיליה. כיסוי כדי להתחמם.
גריל או לצלות את השרימפס, הופך פעם אחת, עד שזה עתה נעשה, על 4 דקות בסך הכל. בינתיים, להפיץ את שני הצדדים של כל פיתה עם חמאה וגריל או צלייה, פונה פעם אחת, עד הזהב, על 4 דקות בסך הכל.
בקערת זכוכית קטנה או נירוסטה, לטאטא יחד את הנותרים 2 כפות כל אחד שמן ומיץ לימון. תלולית החומוס על צלחות. למעלה עם שיפודי שרימפס ולהקיף עם מגורי פיתות.
יוצקים את שמן הלימון על השרימפס וחומוס.
המלצת יין: המרכיבים כאן דורשים כמעט את טעמי הדר והרב של סוביניון בלאן. גרסה מקליפורניה תהיה קצת רכה יותר מהסנסר הצרפתי הקלאסי או פומי פום, אבל במקרה זה להימנע מיינות שכותרתו פום בלאן. למרות שהם עשויים גם מסוביניון בלאן, הם נוטים להיות יותר oaky.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.