שרימפס בגריל עם חמאת שום-עשבי תיבול
שרימפס בגריל עם חמאת שום עשבי תיבול יכול להיות רק ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון ויין דורש בזיליקום, חמאה, מלח ופלפל, ופטרוזיליה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עשב לימון גריל שרימפס ג'מבו, שרימפס בגריל עם קמחי-מיסו חמאה, ו שרימפס בגריל עם רוטב שום עשבי תיבול קלוי.
הוראות
בסיר קטן, לשלב את החמאה עם פטרוזיליה, בזיליקום, שום ושאלוט ולהמיס על אש נמוכה.;
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. תחצי את החסילון לאורך, ותשאירי אותם מחוברים 1 אינץ ' מתחת לראש. תאכל את השרימפס ותפתח אותם. מתבלים במלח ופלפל, ואז מברישים בנדיבות עם חמאת העשבים.
גריל את השרימפס על אש בינונית-חמה, צד פגז למטה, עד חרוך קלות, על 1 דקה. הפעל וגריל בצד השני עד השחמה קלה, כ -40 שניות. תהפוך את השרימפס שוב.
מברישים אותם בנדיבות עם יותר חמאת עשב, מפזרים רום וגריל עד מבושל בקושי דרך מבעבע, על 1 דקה יותר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.