קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

שרימפס בגריל עם טרטר עגבניות צ'רוקי ו-Oxheart

שרימפס בגריל עם טרטר עגבניות צ'רוקי ו-Oxheart
אם יש לך בזיליקום בתוספת עלים נוספים, מלח גס כשר בתוספת, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים אחרים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טרטינות חזיר וגבינה עם סלט עגבניות סגול צ'ירוקי, טרטר עגבניות, ו שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניה מעושנת-תבלין זית שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את כל העגבניות לקוביות 1/3 אינץ'; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להוסיף 1 כפית פלר דה sel; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
3
בואו לעמוד 15 דקות.
4
להעביר עגבניות למסננת להגדיר מעל קערה גדולה; לתת לעמוד 45 דקות לנקז היטב, משליך לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להעביר עגבניות לקערה בינונית; מערבבים בזיליקום קצוץ, 1 כף שמן זית, שום, ושאלות. מתבלים עם פלר דה סאל ופלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
Fleur De SelFleur De Sel
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
קו שש 3/4-כוס ramekins או כוסות פודינג עם לעטוף פלסטיק, משאיר overhang ארוך. למלא כל ramekin עם תערובת עגבניות 1/2 כוס scant; לחץ כדי קומפקטי. כיסוי עם הבליטה פלסטיק, לחיצה בחוזקה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
8
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). פתח לעטוף פלסטיק על ramekins. הפוך 1 ramekin על כל אחד 6 צלחות, שחרור תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מברשת שרימפס עם שמן זית; מפזרים פלר דה sel ופלפל. שרימפס גריל, צד פגז למטה, 1 1/2 דקות. הפוך שרימפס מעל גריל רק עד אטום במרכז, על 1 1/2 דקות יותר. סדר 2 חצאי שרימפס על גבי עגבניות על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
טפטוף שנותר 1 כף שמן זית על עגבניות, מקשטים עם עלי בזיליקום שלמים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים