שרימפס בגריל עם רוטב Romesco
גשו לסופר וקנו חומץ שרי, שמן זית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שרימפס שום בגריל עם רוטב Romesco, שרימפס בגריל עם רוטב שוקו-Nib Romesco, ו שיפודי שרימפס בגריל עם Romesco (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להשרות צ ' ילה בכוס 1 מים רותחים עד רך, 20 דקות.
פרוס עגבניות בחצי לאורכו; להסיר זרעים.
טפטוף על 1/2 כפית שמן זית על הצדדים לחתוך; מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
מניחים חצאי עגבניות על תבנית אפייה, חותכים צדדים ואופים בתנור 400 עד להשחמה ורך, כ -20 דקות.
יוצקים 1 כפית שמן זית למחבת 8 עד 10 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים שום ומערבבים לעתים קרובות עד משחימים קלות, על 5 דקות.
במעבד מזון או בלנדר, לשלב צ ' ילה, עגבניות, שום, פלפלים, שקדים, חומץ, ופטרוזיליה. להסתחרר עד שיתמזג היטב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יש לשטוף שרימפס יבש לטפוח. חוט על ארבעה שיפודי מתכת (10 עד 14 ב.).
מברשת עם שמן זית; מפזרים מלח ופלפל.
מניחים שרימפס על גריל ברביקיו על מיטה מוצקה של גחלים בינוניים חמים או חום בינוני על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 3 עד 4 שניות); מכסה סגור על גריל גז. לבשל שרימפס, פונה פעם אחת, עד אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 3 עד 6 דקות בסך הכל.