שרימפס בגריל עם רוטב תמרינדי
שרימפס בגריל עם רוטב תמרינדי הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 691 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. נסו שרימפס בגריל עם רוטב טבילת תמרינדי חריף, שרימפס ואבוקדו ברוטב תמרינדי, ו שרימפס ואבוקדו ברוטב תמרינדי (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות שרימפס (עדיין פגזים) במי מלח 5 דקות, ולאחר מכן לשטוף היטב במסננת.
מניחים טמרינד בקערה עם מים ולשפשף עם האצבעות שלך כדי להמיס עיסת.
יוצקים דרך מסננת לתוך קערה, הקשה קשה על מוצקים, להשליך מוצקים.
מחממים שמן בסיר כבד קטן על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז מבשלים רסק כוסברה ושום, ערבוב, עד ריחני. מערבבים ברוטב חם, 3 כפות מיץ תמרינדי, סוכר דקל ורוטב דגים. מבשלים עד מעובה עקביות של סירופ אור, על 3 דקות.
חותכים קליפות של שרימפס עם מספריים במרכז הגב, מקצה רחב לחלק הזנב השני עד האחרון. שרימפס פרפר בשריון שלהם, ביצוע חתך עמוק לאורך אורך הגב שבו פגזים נחתכים, וdevein.
גריל שרימפס בצדדים על מתלה משומן להגדיר 5 עד 6 אינץ ' מעל גחלים זוהרות עד פגזים ורודים מעט חרוך שרימפס רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות בכל צד. (לחלופין, שרימפס גריל במחבת גריל מתובל היטב חם על חום מתון.)
רוטב תמרינדי כפית על שרימפס (עדיין פגזים) בצלחת הגשה.
רוטב תמרינדי יכול להתבצע 2 שעות קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.