שרימפס בזיליקום
גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: שרימפס בזיליקום שום עם פנה במרינדה בזיליקום חריפה, שרימפס בזיליקום בסגנון תאילנדי עם אורז בזיליקום-קוקוס, ו שרימפס בזיליקום תאילנדי.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הבזיליקום, השמן, החמאה, החרדל, מיץ הלימון, השום, המלח והפלפל.
יוצקים 3 כפות לשקית ניילון קטנה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף שרימפס. אטמו את השקית והפכו למעיל; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15-20 דקות. הניחו את המרינדה שנותרה בצד.
מסננים וזורקים את המרינדה. השחילו שרימפס על שני שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 2-3 דקות מכל צד או עד שהשרימפס הופך ורוד, וצולה מדי פעם במרינדה שמורה.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא 1865 כרם יחיד סוביניון בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
![1865 כרם יחיד סוביניון בלאן]()
1865 כרם יחיד סוביניון בלאן
צהוב מבריק, חיוור, כמעט שקוף עם גוונים ירקרקים. אלגנטי מאוד, סוביניון בלאן זה בולט ברעננותו ובעוצמתו, המסומן במיוחד להיות פירות הדר כמו אשכולית, לבןאספרגוס, אפונה מתוקה, תווים מינרליים ורמז לפלפל צ ' ילי. יין זה טרי, פירותי, עם גוף מדהים, מינרלים, עם חומציות חזקה לסיים ארוך. אידיאלי לליווי צדפות, עכביש סרטן וכל סוגים של פירות ים.