שרימפס במרינדה עם סלט ים תיכוני הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו זיתים, מיץ לימון, פלפלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו סלט ירקות במרינדה ים תיכוני, סלט ים תיכוני עם כוסמין, חציל, קישואים וגבינה במרינדה, ו סלט שרימפס ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את השרימפס, מיץ לימון, שמן, בזיליקום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מניחים בצד במשך 10 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.