קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

שרימפס בסגנון דרומי

שרימפס בסגנון דרומי
שרימפס בסגנון דרומי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם יש לכם מלח, מיץ לימון, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: שרימפס כבושים בסגנון דרומי, שרימפס ברביקיו בסגנון ניו אורלינס מ ' מאסטרינג את אמנות הבישול הדרומי, ו סושי בסגנון דרומי.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להוסיף 1 כף חתיכות בייקון ושום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
להוסיף שרימפס; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
מוסיפים פטריות; מבשלים 1 דקה או עד פטריות מכרז שרימפס נעשה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בצל, מלח ורוטב חם; להסיר מהחום. מערבבים פטרוזיליה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
מפזרים 1 כף חתיכות בייקון.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.