שרימפס הדר כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס הדר כבוש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 267 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, זרעי שומר, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-30 דקות. נסו סלט הדר שומר כבוש, ענבים כבושים עם הדרים ותבלינים, ו קליפת אבטיח כבוש בטעם הדר ותבלינים (מתכונים דומים).
הוראות
לחסילון: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את תיבול פירות הים, מלח ופלפל יחד בקערה קטנה.
מניחים את השרימפס על מגש סדינים וטפטוף עם שמן זית.
מפזרים את תערובת תיבול פירות ים. שים בתנור ואופים במשך 8 דקות.
עבור המרינדה: טוסט הזרעים במחבת יבשה על אש נמוכה במשך כמה דקות, עד רק קלוי ונותן את ניחוח אגוזים.
לטאטא את הזרעים קלויים עם חומץ, מיץ לימון, שמן זית ופלפל לבן בקערת זכוכית גדולה. מערבבים את עלי המפרץ, שום, צ ' ילי, בצל ולימונים.
כאשר השרימפס יוצא מהתנור, לשים אותם לתוך המרינדה כדי לתת מגניב. לעטוף את הקערה בחוזקה עם שתי שכבות של פלסטיק לעטוף.
מניחים את הקערה במקרר ומשרים, הופכים את השרימפס בקערה מדי פעם כדי לערבב היטב, לפחות 8 שעות ועד 24 שעות לפני ההגשה. כמו כן לשים קערת זכוכית גדולה במקרר לצנן, להגשת השרימפס.
כדי לשרת: מסננים ושומרים את הנוזל מהשרימפס באמצעות מסננת בינונית או מסננת כך שהזרעים יכולים לעבור דרך (אבל זה בסדר אם כמה נשארים בחסילון).
שים את השרימפס בקערת הזכוכית המצוננת.
תוסיף קצת מהמרינדה לשרימפס ותזרוק. השרימפס לא צריך להיות שוחה במרינדה.